Találkozás Esztergomban

Egy családias és nagyon kellemes hangulatú találkozónk volt tegnap Esztergomban.

11822766_855207201253506_6509730707236808679_n

A helyi Sportalshow nevű rendezvényen, amit Szénégető Richárdék szerveztek magas színvonalon (ezúttal is köszönjük a meghívást!), hárman képviseltük az irodalmat, a jelentős többségben lévő zenészekkel szemben. 😀

Aurora White, Holden Rose, A. M. Aranth

 

Aurora White, A gyöngyhalász című regényét hozta el, amiről megtudtuk, hogy akcióban bővelkedő kalózos sztori. Itt találjátok a Molyos adatlapját >>>

Aztán ott volt még A. M. Aranth, alias HVP, alias Holló-Vaskó Péter, aki a Holdárnyék sorozatát, és a steampunk kisregényét is közhírré tette újfent. Péter egyébként rövidesen megörvendeztet minket a harmadik Holdárnyék kötettel a Frosbítan – Fagymarás cíművel.

Visszatérve a steampunk műfajra: a nap legsikeresebb könyve a Pokoli teremtmények, ördögi szerkezetek című antológia volt, ami a Főnix Könyvműhelynél tevékenykedő írók novellás gyűjteménye. Hamarosan újabb írást várhatunk róla Ric$ tollából, akarom mondani, billentyűzetéből.

Nekem természetesen Howard Matheu bemutatása volt a célom és, hogy felhívjam a figyelmet a közelgő harmadik részre: Az ellopott karácsony-ra.

Remélem, legközelebb még többen eljöttök egy kis beszélgetésre, és addigra még több könyvet vihetünk nektek bemutatni.

A következő találkozóról itt olvashattok >>>

És ne feledjétek, hogy indul az Olvasni Jó program őszi fordulója!!!

Holden Rose