Előadások

Kovács Attila vagyok és Holden Rose néven írok gyerekkönyveket.

Emellett nagy sikerrel tartok motivációs előadásokat országszerte 3-12. osztályosoknak az olvasásrólírásról, alkotásról.

2017-ben 184 előadást tartottam

Az olvasásról beszélek a 3-4. osztályos gyerekeknek. A kapcsolódó játékban valaki mindig hazavihet egy nyereménykönyvet. Az olvasásról és tanulásról szóló előadásomat felsősöknek, az írásról, alkotásról szólót 13-18 éveseknek ajánlom, létszámkorlát nélkül.

Az előadásokat napidíjért, + útiköltségért tartom, egy nap, egy helyszínen 3 foglalkozást tartok! (Lehetőség van 4 előadásra is.) Az útiköltségem egy Budapestről induló teljesárú, retúr vonatjegy ára.

Bármilyen kérdéssel hívjatok a +36 70 429 5277 telefonszámon.
Vagy elérhető vagyok innen az oldalról is.

Küldj üzenetet és én máris átküldöm a részletes leírásokat az árajánlatommal, vagy visszahívlak!

  A neved:

  Az email címed

  A telefonszámod

  Az üzeneted

  A könyveimről bővebben

  – Azt olvasok, amit akarok – könyvajánló csatorna a Youtube-on

  – A Moly.hu Merítés díján „Az év gyerekkönyve közönségdíjat” nyertem.

  – Zsigmond Tamarával készítettük el az első hangoskönyvet >>>

  – A Facebook oldalam >>>

  – Előadások az olvasásról Facebook csoport >>>

  Általános tudnivalók

  Az előadásaim az olvasásról szólnak nem rólam, vagy a könyveimről. A téma megközelítésében és az előadás hangnemében igyekszem a korcsoporthoz igazodni.

  Az alsósoknak szóló előadásokon a létszám maximum 30 fő lehet, mert a találkozó minden alkalommal játékkal és könyvnyereménnyel zárul. A felsősöknél és a középiskolásoknál nincs létszámkorlát.

  Az előadásokon nem árulok könyveket, ha valaki vásárolni szeretne, utólag megrendelheti és dedikálva postán elküldöm. A pedagógusok, az olvasók további kiegészítő tartalmakhoz juthatnak a weboldalaimról vagy közvetlenül tőlem.

  Nincs szükség előzetes felkészülésre. Nem igénylem, hogy előre meséljenek rólam a diákoknak, minden elhangzik az előadáson.

  A foglalkozás kb. 45-50 perc. Azonban érdemes egy órás intervallumban gondolkodni, főleg, ha egymás után érkeznek a csoportok. (Pl.: 9, 10, 11-es kezdéssel jöhetnek sorban.)

  Több száz előadást tartottam országszerte, ezért bármilyen képességű, magatartású csoporttal megbirkózom. Ne válogassák ki a gyerekeket, ne csak a jótanulókat hozzák el a találkozóra!

  A Youtube csatornámon különböző korosztályú gyerekeknek ajánlok könyveket, valamint olvasással kapcsolatos videókat osztok meg: youtube.com/holdenrose

  A helyszínre mindig vonattal, busszal, szóval tömegközlekedéssel érkezem. Szívesen veszem, ha valaki elém jön a megállóhoz.

  A Budapesttől távoli helyszíneket igyekszem tömbösítve, kisebb-nagyobb turnékká szervezni.

  A pécsváradi iskola könyvtárában

  Az olvasásról (3-4. osztály)

  Mit fejleszt az olvasás? Miért fontos a képzelet? Hogyan segít a tanulásban? Minden előadáson nyereménykönyv!

  Egyszerűsítés (5-8. osztály)

  Miért ne hagyd abba az olvasást? Hogyan csökkentheted a tanulási időt? Mi az az értő olvasás? Hol leszel 15 év múlva? Ki vagy te?

  NETikette2 (5-8. osztály)

  Hogy viselkedjünk a neten? A Facebookozás olvasás? Miért nem figyelünk a helyesírásra a Messengerben? F3jl352t1 @ f4nt4214t @ F0rtn1t3?

  Az írásról (7-12. osztály)

  Ki az értő olvasó? Mi az az ihlet? Hogyan válasszunk valós célokat és hogyan érjük el azokat? Mihez kell kitartás?

  Ady, de másként (8-12. osztály)

  Ki lehet zseni? Hogyan ismerjük fel valamiről, hogy zseniális? Bemutatás- ra kerül a XIX. század vége és Ady Endre néhány fontos üzenete, mintegy kiegészítve az iskolai tananyagot.

  A félreértések elkerülése végett… 😀

   A neved:

   Az email címed

   A telefonszámod

   Az üzeneted