Előadások

Kovács Attila vagyok és Holden Rose néven írok gyerekkönyveket.

Emellett nagy sikerrel tartok motivációs előadásokat országszerte 3-12. osztályosoknak az olvasásrólírásról, alkotásról.

2017-ben 184 előadást tartottam

Az olvasásról beszélek a 3-4. osztályos gyerekeknek. A kapcsolódó játékban valaki mindig hazavihet egy nyereménykönyvet. Az olvasásról és tanulásról szóló előadásomat felsősöknek, az írásról, alkotásról szólót 13-18 éveseknek ajánlom, létszámkorlát nélkül.

Az előadásokat napidíjért, + útiköltségért tartom, egy nap, egy helyszínen 3 foglalkozást tartok! (Lehetőség van 4 előadásra is.) Az útiköltségem egy Budapestről induló teljesárú, retúr vonatjegy ára.

Bármilyen kérdéssel hívjatok a +36 70 429 5277 telefonszámon.
Vagy elérhető vagyok innen az oldalról is.

Küldj üzenetet és én máris átküldöm a részletes leírásokat az árajánlatommal, vagy visszahívlak!

    A neved:
    Az email címed
    A telefonszámod
    Az üzeneted

    A könyveimről bővebben

    – Azt olvasok, amit akarok – könyvajánló csatorna a Youtube-on

    – A Moly.hu Merítés díján „Az év gyerekkönyve közönségdíjat” nyertem.

    – Zsigmond Tamarával készítettük el az első hangoskönyvet >>>

    – A Facebook oldalam >>>

    – Előadások az olvasásról Facebook csoport >>>

    Általános tudnivalók

    Az előadásaim az olvasásról szólnak nem rólam, vagy a könyveimről. A téma megközelítésében és az előadás hangnemében igyekszem a korcsoporthoz igazodni.

    Az alsósoknak szóló előadásokon a létszám maximum 30 fő lehet, mert a találkozó minden alkalommal játékkal és könyvnyereménnyel zárul. A felsősöknél és a középiskolásoknál nincs létszámkorlát.

    Az előadásokon nem árulok könyveket, ha valaki vásárolni szeretne, utólag megrendelheti és dedikálva postán elküldöm. A pedagógusok, az olvasók további kiegészítő tartalmakhoz juthatnak a weboldalaimról vagy közvetlenül tőlem.

    Nincs szükség előzetes felkészülésre. Nem igénylem, hogy előre meséljenek rólam a diákoknak, minden elhangzik az előadáson.

    A foglalkozás kb. 45-50 perc. Azonban érdemes egy órás intervallumban gondolkodni, főleg, ha egymás után érkeznek a csoportok. (Pl.: 9, 10, 11-es kezdéssel jöhetnek sorban.)

    Több száz előadást tartottam országszerte, ezért bármilyen képességű, magatartású csoporttal megbirkózom. Ne válogassák ki a gyerekeket, ne csak a jótanulókat hozzák el a találkozóra!

    A Youtube csatornámon különböző korosztályú gyerekeknek ajánlok könyveket, valamint olvasással kapcsolatos videókat osztok meg: youtube.com/holdenrose

    A helyszínre mindig vonattal, busszal, szóval tömegközlekedéssel érkezem. Szívesen veszem, ha valaki elém jön a megállóhoz.

    A Budapesttől távoli helyszíneket igyekszem tömbösítve, kisebb-nagyobb turnékká szervezni.

    A pécsváradi iskola könyvtárában

    Az olvasásról (3-4. osztály)

    Mit fejleszt az olvasás? Miért fontos a képzelet? Hogyan segít a tanulásban? Minden előadáson nyereménykönyv!

    Egyszerűsítés (5-8. osztály)

    Miért ne hagyd abba az olvasást? Hogyan csökkentheted a tanulási időt? Mi az az értő olvasás? Hol leszel 15 év múlva? Ki vagy te?

    NETikette2 (5-8. osztály)

    Hogy viselkedjünk a neten? A Facebookozás olvasás? Miért nem figyelünk a helyesírásra a Messengerben? F3jl352t1 @ f4nt4214t @ F0rtn1t3?

    Az írásról (7-12. osztály)

    Ki az értő olvasó? Mi az az ihlet? Hogyan válasszunk valós célokat és hogyan érjük el azokat? Mihez kell kitartás?

    Ady, de másként (8-12. osztály)

    Ki lehet zseni? Hogyan ismerjük fel valamiről, hogy zseniális? Bemutatás- ra kerül a XIX. század vége és Ady Endre néhány fontos üzenete, mintegy kiegészítve az iskolai tananyagot.

    A félreértések elkerülése végett… 😀

      A neved:
      Az email címed
      A telefonszámod
      Az üzeneted