Holtidő

Írj levelet! A webáruház ideiglenesen zárva van!
Akció!

2 990 Ft

Egy gázos forradalom, egy gőzös világban.

„Soha nem tudhatjuk, hogy éppen mi fog történni a következő oldalon /…/ szinte már filmszerűen megjelenik előttünk az egész” – Könyvek Tengere blog

Tölts le egy novellát, ami a könyv világában játszódik: Innen!

Leírás

A steampunk műfaj lényege, hogy a technikai fejlettség legmagasabb fokát a gőzgépek jelentik. Szóval, amolyan 19. századi közegben kalandozunk. Ehhez jön még egy emberi alfaj jelenléte, akik mindenféle küönleges képességekkel rendelkeznek. Ők a lumenek. A lumeneket sokan utálják, még többen kerülik, de olyan is akad, aki értékesnek találja őket. Például a császár. Sajnos ebben sem lesz semmi köszönet. Ajánlom ezt a könyvet azoknak, akik szeretik a kalandregényeket, akik nem ijednek meg 360 oldaltól és hajlandóak részt venni egy világ építésében, megismerésében!

***

Jason egy teljesen átlagos fiú, pedig már tizenhét éves. Ez azért gond, mert a különlegeseket képző Birodalmi Lumen Akadémia növendéke, ahol elvárás, hogy megmutassa a tehetségét. Emiatt újabb és újabb hazugságokba kényszeríti magát, mígnem a sors váratlanul a császár ellen lázadók táborába sodorja.

Ekkor teljesen felfordul körülötte a világ. Már azt sem tudja, kiben bízhat, ki az ellenség, miközben arra is rá kell jönnie, kicsoda ő valójában. Enélkül ugyanis reménytelen, hogy valaha is visszakapja az életét. Aztán a holtidő kíméletlenül és véglegesen elsodor mindent. Semmi sem lesz már olyan, mint azelőtt.

Jason úgy érzi, nem képes lépést tartani a valósággal. Azonban a túlélésért ezen mindenképp változtatnia kell.

További információk

Tömeg 300 g
Méretek 206 × 149 × 26 mm
Oldalszám

368 oldal

Kötés

kartonált

Impresszum

Illusztrálta: Varga Zsolt
Szerkesztő: Habony Gábor
Korrektúra: Vas Annamária
Első kiadás: 2017
Kiadó: Főnix Könyvműhely

Holden Rose