Nyerj előadást az iskoládnak!

Újra lehetséges, hogy ingyenes előadással meglátogassam az iskolátokat!

Az év végi ajándékkönyveket 30% pedagógus kedvezménnyel rendelheted meg a Móránál. Ha a kiválasztott könyvek közül legalább 15 darabot én írtam, bekerülsz egy sorsolásba. Ott pedig megnyerhetsz engem egy napra. Szóval ősszel megtarthatok nálatok 2-3 előadást az általatok kiválasztott osztályokban ingyen.

A Móra kiadó kiírása:

Nyerd meg az iskoládnak az ország egyik legismertebb ifjúsági szerzője és motivációs előadója Holden Rose, alias Kovács Attila előadását!
A nyertes három előadás közül választhat bármelyik korosztálynak, harmadiktól tizenkettedikig.
Hogyan kerülhetsz játékba?
Rendeld meg 2023. 05. 18. és 06. 10. között 30% pedagógus kedvezménnyel az osztály vagy az egész suli év végi ajándékkönyveit, nyári olvasmányait a www.mora.hu webáruházból.
A megrendelt kötetek közül legalább 15 példány Holden Rose / Kovács Attila könyve legyen!
Másodikosoknak, harmadikosoknak: Óhaj-sóhaj királylány, A csontváz óra (MTO – Petőfi), felsősöknek: A lapátos fickó, Tükörvándor, Azonosított repülő tárgy (ehhez pedagógiai segédanyag is van!)
2023.06.15-én a feltételeket teljesítő megrendelők közül gépi sorsolással választjuk ki a szerencsést, akinek iskoláját Holden Rose alias Kovács Attila az általuk választott őszi időpontban és programmal meglátogatja.
Milyen előadásokról van szó?
3-4 osztályosoknak: Az olvasásról, felsősöknek: Egyszerűsítés (olvasás), Petőfi, mielőtt sztár lett, gimnazistáknak: Az írásról (is), Petőfi, mielőtt sztár lett, Ady, de másként
Van-e bármilyen anyagi vonzata a látogatásnak?
Nincs. Azzal, hogy vásároltál a Móránál a megadott feltételekkel, már megtettél mindent.
Sok szerencsét kíván a Móra Könyvkiadó csapata!

Az akcióban résztvevő könyveket itt találod:

Kovács Attila alias Holden Rose Mórás könyvei

Holden Rose