ÖT – új sorozat a Youtube csatornámon

Új sorozatot kezdtem a könyvajánló Youtube csatornámon, ahol igyekszem csokorba szedni a hasonszőrű könyveket, főleg, ha érdekesek, főleg, ha az olvasásra szoktatást segítik!

Az első részben ÖT olyan szerzőt mutattam be, akiktől mindig szívesen olvasok. Ez a legjobb, mert nem nagy vallomás, hogy nincs mindig kedvem olvasni. Fáradt vagyok, depis vagyok, vagy bármi más bajom van, de mégis akarok olvasni. Ma még nem olvastam, mondom magamnak, meg egyébként is tudom, hogy pár mondat után megjön a kedv, főleg, ha ezen szerzők műveiből választok.

ÖT szerző, akiktől mindig szívesen olvasok

Aztán olyan könyveket válogattam össze, amiket kifejezetten mobillal, tablettel érdemes olvasni. Olyan extra információkhoz juthat az ember, amiket másként nem lehet megszerezni. Ha zenéről van szó, azt hallani kell, ha építészetről, akkor azt meg látni… Nézd meg a könyvajánlót, úgy érthetőbb.

ÖT könyv, amit jobb, ha kütyüvel olvasol

Legutóbbi könyvajánlómhoz ÖT olyan könyvet szedtem össze, amik egyszerűen több, mint könyvek. Ha leülsz egy jó regényt elolvasni, garantált a szórakozás, de ezek a kiadványok ennél többet nyújtanak. Sokkal többet! Kalandra fel!

ÖT könyv, ami több, mint könyv

Ne felejtsd el követni a csatornámat és hálás vagyok minden megosztásért is! Ha van kérdésed, szólj hozzá! 😀

Holden Rose