Szeretem a kérdéseket!

Új könyvem jelent meg, ezúttal a Pagony kiadónál. Az alábbiakban leírtam, mit kell tudni róla.

6-10 éveseknek ajánlja a kiadó. Én önálló olvasásra 8-11 éveseknek írtam, de a kisebbek is élvezhetik, ha felolvassák nekik.

Műfaj: detektívtörténet.
Itt felmerülhet a kérdés, hogy mennyire különbözik a Howard sorozattól. Két dologban jelentősen. Az egyik a kivitel. Eddig minden könyvemet Varga Zsolt illusztrálta, de ezúttal Rét Viki, a könyv szerkesztője Orbán Orsolyát választotta, szóval egészen máshogy néz ki a könyv.
A másik nagy különbség, hogy Magyarországon játszódik. Így Howard, Nita és Gil helyett, Lali és Hédi nyomoz, Southampton helyett pedig Szilasváron játszódik a történet.

Nemrég Szilasvárra költöztünk, de micsoda költözés volt! Megismerkedtem egy lánnyal, akit nem zavar a sok kérdés, sőt neki is van egy csomó. Aztán nyomoznunk kellett, mert minden jel arra mutatott, hogy nélkülünk meglógnak a bűnösök.
Rejtőzködés, megfigyelés, üldözés, menekülés, közben éjsötét rejtélyek és igazi detektívmunka! (Ami nem könnyű, annyit elárulok!) (Főleg ha közben az öcsédre is vigyáznod kell!)
Micsoda nyár volt!
Az első nyarunk a Pipacs utcában.

Micsoda költözés fülszöveg

Még egy újdonság befigyel, ez a könyv ugyanis Kovács Attila néven jelenik meg. Oda lesz írva kisebb betűkkel, hogy Holden Rose, de a könyvesboltok kínálatában ezt már nem jelölik, így nem lesznek fellelhetőek egymás mellett a könyveim. Szemben egy csomó Kovács Attila könyvvel, amiket viszont nem én írtam. 😀

A baloldali könyvet írtam én

A könyv hivatalos bemutatója 2019 november 23-án, szombaton volt a Pagony Bartók Béla úti boltjában és az azt követő héten került a boltokba.

Cím: Micsoda költözés!
Kiadó: Pozsonyi Pagony
Megjelenés: 2019. november 15.
Szerkesztő: Rét Viktória
Illusztrátor: Orbán Orsolya

Holden Rose