Kezdet

Felvettük és már meg is osztottuk a Perfect Symmetry legújabb dalait, és most várunk.

Így megy ez. Kidobod az ismeretlenbe és meglátjuk milyen visszhangokat képez, bárhogy is kell ezt mondani. Szóval, majd ezerszer meghallgatták már a címadó dalt, de még csak egy-két helyről érkezett vélemény.

Fontos a vélemény?

Nem. Talán nem is érdekes, hogy ki mit gondol, amíg mi élvezzük, hogy elkészíthetjük és visszahallgathatjuk az ötleteinket. De azért van néhány reakció, ami számít. Számít, mert olyan mondja, aki számít. És szerencsére pont ők elégedetten bólogatnak, néhány szavas üzenettel lelkesítenek… 😀
Ezért öröm van, meg vidámság.

Jó ilyenkor rockcsillagnak lenni.

perfect symmetry ps_s

Vári Gabinál készült az anyag Szegeden, mert ha a Salvusnak jót tudott csinálni, akkor mi is bíztunk benne. És milyen jól tettük.
Gábor nagyon gyorsan ott lesz a legkeresettebb hangmérnökök között, (ha nincs máris ott) és a referenciái között, bizony a mi albumunk is fényesíti majd a róla kialakított képet. Legalábbis ez a terv. Még hátra van hét dal, ami nem kevés.
Ráadásul nem megúszásra és nem túlélésre játszunk.

A borítót ismét Tóth Zoli készítette, mint a Tökéletes szándékét, és király lett szerintem. Fel lehet fogni így is, meg úgy is. Mármint pozitívan, és negatívan. Ugyanúgy, mint a dalokat. Elég szomorú képet festenek elénk a szövegek, de ugyanúgy, mint a borítót, érdemes kicsit továbbgondolni.

Hiszen ez csak a Kezdet. Semmi több.

Holden Rose